PRIME

UPPTÄCK PERFEKTION

PRIME

Föreställ dig nästa generations garageport. En port som inte bara är resultatet av existerande lösningar, men det kreativa resultatet av en jakt på balans mellan toppmodern teknik, kvalitet, säkerhet och design.

Det är vad PRIME-porten är: innovativ, fulländad i alla detaljer och uppfyller dina behov innan du ens vet vilka de är. Det är en fullt utrustad automatisk port som får dig att känna att du gjort bästa möjliga val varje gång du sträcker dig efter fjärrkontrollen.

INNOVO-panelen 60 mm
Den nyskapande panelen

INNOVATIV GARAGEPANEL

Med 25 års erfarenhet av garageportsproduktion samlade vi våra erfarenheter för att bygga den bästa panelen för garageportar och INNOVO- panelen 60 mm är född.

Vid tillverkning av vår mest exklusiva garageport PRIME, har vi gått ner till själva kärnan i vad en sektionsport är. Idén var att uppnå bästa möjliga isolering tillsammans med en överlägsen dekorativ effekt inne i garaget, och en exceptionellt hög säkerhetsnivå.

Det var så den världsunika INNOVO-panelen föddes. Den slutna strukturen och 5 lager av dubbelvikt stålplåt vid lederna garanterar hållbarhet utöver det vanliga, medan fyllningen gjord på 60 mm tjockt skum tillsammans med specialomslag och förseglingar ger den utmärkta värmeisolerande egenskaper.

Denna paneluppbyggnad lät oss konstruera en perfekt port, vilket gör PRIME till ett uppfinningsrikt teknologiskt genombrott.

PANEL I FOKUS

MED PANELSKYDD MONTERAD PÅ INSIDAN MELLAN PANELBLADEN

  1. Flexibla panellister
  2. Aluminiumprofiler för säker fastsättning
  3. Vikt stålplåt 5 lager vid infästning
  4. Panel tätning
  5. Dold gångjärn
  6. PU-hårdskumfyllning

EFFEKTIV ISOLERING

U-värde för INNOVO-panelen är 0,33 W/m2K, viket är lika med värmeisoleringsförmågan hos hela porten. Den nya panelen, de dubbla förseglingarna överst och underst på porten och panelledstäckena hjälpte oss att uppnå en utmärkt värmeöverföringskoefficient.

Elegant detalj

DUBBEL BOTTENLIST

GUMMIFÖRSEGLINGAR
INRE TOPPTÄTNING

TOPPTÄTNING I LISTEN

PANELLEDSTÄTNING
SIDOTÄTNINGAR

Mönster

Helpanel modell G

Mellanpanel modell W
Helpanel G med dekor

Drivenhet METRO

En ny generations drivenhet

METRO-drivenheten har en beprövad teknik från Somfy, kombinerat med ett unikt utformat hölje som utvecklats enligt WIŚNIOWSKIS stilstandard. Resultatet är en drivenhet med mycket goda tekniska parametrar och anmärkningsvärd men tidlös design.

METRO är en ny generations drivenhet. Den kombinerar utmärkta tekniska funktioner med full kontroll, bekvämlighet och säkerhet. En komplett konfigurerad drivenhet med innovativ design. Formen på METRO-drivsystemet återspeglar idén med minimalistisk design och den klassiska svartvita färgen ger den en sofistikerad elegans samtidigt som du får ett ljust och enhetligt hölje.

En ny definition av SÄKERHET

GRUNDLÄGGANDE

Dom olika system som gör en garageport säker är beroende av varandra och interagerar med specifika delar av konstruktionen. Bland systemen ingår bland annat fasta led-skydd, rörliga valsskydd, integrerad fjäderaxelskydd, torisionskydd, fjäderskydd och fingerklämskydd panelsektioner.

Säkerhet

TORISION SIDOSKYDD

FÖLJSAMMA PANELSKYDD
VERTIKALA FINGERKLÄMSKYDD

INTEGRERAT TORISION/ FJÄDERSKYDD

FOTOCELL KLÄMSKYDD
RÖRLIGA VALS- & LEDTÄCKEN
FOTOCELL Somfy